Ghid de instalare expresă pentru Kaspersky Anti-Virus 2010

Ghid de instalare expresă pentru Kaspersky Anti-Virus 2010
[ Articole Tehnice ]
Se recomandă închiderea tuturor aplicaţiilor înainte de instalare.

Pasul 1. Dacă ai achiziţionat Kaspersky Anti-Virus 2010 pe un disc, procesul de instalare porneşte automat după introducerea discului de instalare în unitatea CD-ROM. Dacă ai achiziţionat produsul dintr-un magazin virtual, ai la dispoziţie un link către un fişier de instalare executabil care trebuie lansat manual. Dacă discul de instalare nu se execută automat, va trebui să execuţi manual fişierul de instalare executabil. Pentru aceasta, selectează discul şi folderul unde se află fişierul de instalare Kaspersky Anti-Virus 2010 şi fă clic dublu pe fişierul executabil. După executarea fişierului de instalare executabil, se lansează Expertul de instalare pentru Kaspersky Anti-Virus 2010. în fereastra de întâmpinare a expertului de instalare ai posibilitatea să selectezi unul dintre următoarele tipuri de instalare:

  • Instalare expresă - instalare completă a programului cu setările recomandate de experţii de la Kaspersky Lab (opţiunea Instalare particularizată din colţul din stânga, jos, nu este bifată).
  • Instalare particularizată - instalare cu posibilitatea de a selecta caracteristicile de program de instalat (opţiunea Instalare particularizată din colţul din stânga, jos, nu este bifată). De asemenea, ai posibilitatea să activezi aplicaţia cu ajutorul unui Expert special.

Fă clic pe pe butonul Următorul pentru a porni instalarea expresă.


Pasul 2. Citeşte acordul de licenţă. Dacă eşti de acord cu toţi termenii, fă clic pe butonul Sunt de acord. Instalarea continuă. Pentru a opri instalarea, fă clic pe butonul Revocare.

Pasul 3. Expertul de instalare îţi propune să participi la Kaspersky Security Network. Dacă participi la program, Kaspersky Laboratory va primi informaţii despre ameninţări noi detectate pe computer, informaţii despre sistem şi va trimite o identificare unică specificată de computer prin Kaspersky Anti-Virus. îţi garantăm că nu se vor trimite date personale. Citeşte Declaraţia privind colectarea de date despre modul de utilizare a reţelei de securitate Kaspersky Security Network. Dacă eşti de acord cu toţi termenii, bifează Accept termenii participării la Kaspersky Security Network. Fă clic pe butonul Următorul. Instalarea continuă.

Pasul 4. După copierea fişierelor aplicaţiei şi terminarea înregistrării modulelor, Expertul de instalare îţi propune activarea aplicaţiei Kaspersky Anti-Virus 2010. Acest pas este descris în articolul Cum se activează versiunea comercială de Kaspersky Anti-Virus 2010.

Fă clic pe pe butonul Următorul pentru a continua.

Pasul 5. Expertul de instalare analizează informaţiile de sistem şi creează reguli pentru aplicaţiile de încredere care nu sunt incluse în sistemul de operare Windows. Aşteaptă terminarea procesului.

Pasul 6. Fă clic pe butonul Terminare pentru a termina instalarea aplicaţiei Kaspersky Anti-Virus 2010.


Imagini



« inapoi

 
Soluţii Kaspersky
 
Oferte Speciale
843 RON
(licenta noua 10pc: 1 an)
Licenta Kaspersky Inernet Security 2012 pentru ...
 
Suport
 
Galerie Media
 
ACASĂ · SOLUŢII KASPERSKY · DOWNLOAD · SUPORT · GALERIE · DESPRE NOI · LEGĂTURI · CONTACT   Web Design
© 2018 Kaspersky Antivirus, Internet Security, Pure - HostVision. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.